torsdag 19 juli 2012

Dag 41 - Klacksörarna (Söderhamn)

Distans: 37km. Tot: 1732km.
Ja jag slarvar lite med det här bloggandet men plötsligt sker det och jag är ju egentligen på semester och dessutom ingen riktig bloggare men nu vet ni i allafall att det fortsatt finns liv i mig :-)
Fortsatte ut ur Väddö kanal i ösregn(fint med närhet som sagt). Mötte min syster med döttrar i Öregrund (mycket trevligt med kontakt till verkligheten :-).
Passerade det fjärde atom-bombs-kraftverket på turen(Forsmark) och här strömmade kylvatten ut som en vår-älv :-/
Ja sen har jag korssat bukterna i Gävlebukten och fortsatt att korssa mellan uddar och öar, när jag tänkte passa på att ta vägen innanför en ö (Iggön) för att få lite närhet så var den vägen såklart igenkorkad sen 40år utan att det hadde blivit ändrat på sjökortet :-[ Nä tacka vet jag att kryssa flera km mellan öar :-P och när man väl kommer fram så ser det ut som en ö av pannsar-stenar med växtlighet liknande kambodja! Och då man när solen är på väg ner och nästa ö är 5km bort gör ett landstignings försök så får man ett varmt välkomnande av öns tidigare invånare bzzzzzz bzzzzz bzzzzzz med lite beslutsångest så slår man(jag) upp tältet på bästa(ända) hopplösa sätt, mitt i all det härliga! sa jag förresten att det rengnar :-X men så kan det va som idag att jag hittar en jättefin ö för lunch och bad med strålande sol, forsätter i medvind och hittar fin kvälls-camp :-D
Nu har jag nog slagit text-rekord åckså :-P


1 kommentar:

 1. Härligt och se att du lever!!!!

  Du skriver fint och humoristiskt :-)
  Dock stavar du som en kratta ;-)

  Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: du är väldigt duktig på att fotografera Martin!!

  Sist men inte minst så får du ju försöka ha telefonen påslagen någon gång så att det går att nå dig!! ;-)

  Vi hörs............

  SvaraRadera